Om oss
Danseburet
Høsten 2007 startet Mona Kristoffersen Høvik opp Danseburet, etter idé av Kristin Traa Kjus om å restaurere og pusse opp stabburet på Vik gård slik at det kunne benyttes som et dansestudio. Etter mye byggeregler og restaurering stod det omsider klart og med seg på laget hadde de Ronja Strømsborg Lund og Mari Østenvig.
 

Mona Kristoffersen Høvik
Eier, underviser i Mohv-fit

Mona er utdannet ballettpedagog og har jobbet som instruktør/ballettpedagog i nærmere 30 år.
Hun startet selv å danse som 4 åring hos Randi Frønsdal i Oslo. Hun startet sin utdanning på ballettlinjen på Fagerborg videregående skole, hvor hun også deltok på en rekke arrangementer og forestillinger.Senere gikk hun 3 år på Den Norske Balletthøyskole, der tok hun sin pedagogiske utdannelse. I denne perioden ble også dansegruppen «Gledespikene» dannet. Gruppen bestod av 5 dansere som turnerte rundt med et cabaretshow. I løpet av 7 år opptrådde de bl. a  i Paris. Bosnia, Amsterdam, og en rekke steder i Norge.
Hun har også hatt en del danseoppdrag gjennom et event firma MMK som hadde arrangementer for bl.a Tv2 «Gullfisken» og en rekke andre store firmaer.

Mari Holtet Hansen
Underviser i jazzdans og Pilates Power

Mari har gått danselinjen ved Lillestrøm videregående skole, og er utdannet ved Balettakademien i Stockholm 2008-2011, PPU ved KHiO 2014-2015 og Spin Off forstudium i dans 2007-2008. Hun har danset i “SOD“ – ilDance-dansekompani, Gøteborg, (kor. Lee Brummer/Israel Aloni), samt på Idol, Guldbaggegalaen og Humorgalaen i Stockholm. Hun startet å undervise på Danseburet høsten 2011. I tillegg til jobben som daglig leder og pedagog på Danseburet underviser hun ved Danseverket i Nittedal og Rud videregående skole på musikk,dans og drama.
Cecilia Klingsell
Underviser i Jazz, Barnedans, Dansemix, Klassisk Ballett, Danseburet Kompani.

Cecilia er danser og dansepedagog utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og Luleå tekniska universitet. Hun kommer opprinnelig fra Stockholm og har sin grunnleggende utdanning derfra. Hun startet danset ved ung alder på Balettakademien og Kulturskolen i Stockholm. Senere begynte hun på danselinjen ved Høgalidsskolen i Stockholm. Cecilia har også en bakgrunn fra turn og sirkus og gikk på sirkuslinje på videregående samtidig som hun fortsatte sin danseutdanning på bl.a Balettakademien. I løpet av videregående hadde Cecilia også et utvekslingsår på den Ungarske Nasjonale Ballettskolen.

Cecilia begynte å undervise etter endt utdanning ved KHiO og har siden da undervist ved bl.a Dansesonen i Asker, Dance off studio og Kulturskolen i Nedre Eiker. Hun har undervist i mange forskjellige sjangre så som jazz, ballett, barnedans, stor & liten, showdans og moderne & samtidsdans. Cecilia har også lang erfaring som turntrener fra Stockholm og Oslo. Hun er i dag turntrener for Oslo turnforening for barn, unge og voksne bredde gymnaster.