Om oss
Danseburet
Høsten 2007 startet Mona Kristoffersen Høvik opp Danseburet, etter idé av Kristin Traa Kjus om å restaurere og pusse opp stabburet på Vik gård slik at det kunne benyttes som et dansestudio. Etter mye byggeregler og restaurering stod det omsider klart og med seg på laget hadde de Ronja Strømsborg Lund og Mari Østenvig.
 

Mona Kristoffersen Høvik
Eier, underviser i Mohv-fit

Mona er utdannet ballettpedagog og har jobbet som instruktør/ballettpedagog i nærmere 30 år.
Hun startet selv å danse som 4 åring hos Randi Frønsdal i Oslo. Hun startet sin utdanning på ballettlinjen på Fagerborg videregående skole, hvor hun også deltok på en rekke arrangementer og forestillinger.Senere gikk hun 3 år på Den Norske Balletthøyskole, der tok hun sin pedagogiske utdannelse. I denne perioden ble også dansegruppen «Gledespikene» dannet. Gruppen bestod av 5 dansere som turnerte rundt med et cabaretshow. I løpet av 7 år opptrådde de bl. a  i Paris. Bosnia, Amsterdam, og en rekke steder i Norge.
Hun har også hatt en del danseoppdrag gjennom et event firma MMK som hadde arrangementer for bl.a Tv2 «Gullfisken» og en rekke andre store firmaer.

Mari Holtet Hansen
Daglig leder, underviser i barnedans, dansemix, jazzdans og klassisk ballett

Mari har gått danselinjen ved Lillestrøm videregående skole, og er utdannet ved Balettakademien i Stockholm 2008-2011, PPU ved KHiO 2014-2015 og Spin Off forstudium i dans 2007-2008. Hun har danset i “SOD“ – ilDance-dansekompani, Gøteborg, (kor. Lee Brummer/Israel Aloni), samt på Idol, Guldbaggegalaen og Humorgalaen i Stockholm. Hun startet å undervise på Danseburet høsten 2011. I tillegg til jobben som daglig leder og pedagog på Danseburet underviser hun ved Danseverket i Nittedal og Rud videregående skole på musikk,dans og drama.

Ida Kristine Bu Nilssen
Underviser i dansemix

I​da begynte å danse allerede da hun var 4 år gammel. Først på Mona Løbergs ballettskole deretter på Enebakk kulturskole. Senere startet hun også på Norsk ballettinstitutt i lillestrøm. Hun gikk videre på musikk, dans og drama med hovedfag i dans på Lillestrøm videregående skole. 
Hun har danset for Jimmy Carter i forbindelse med at han vant Nobels fredspris i 2002. Hun danset også for Kongen og Dronningen i forbindelse med deres 70-års dag.
Hun begynte å undervise på danseburet i 2008, først i klassisk deretter også i ballettmix og barnedans.  

Martine Traa Kjus
Underviser i hip-hop

Martine startet å danse i en alder av tre år, siden da har hun danset ved Ballettskolen i Ski og på Danseburet. Hun har danset på Danseburet siden starten i 2007 hvor hun har tatt klasser i både jazzdans, klassisk ballett og hip hop. Hun startet å undervise fast i hip hop høsten 2015 etter å ha vikariert våren 2015.